Om ForfatternesForlag CL-Sámi academica Samisk litteratursenter Kontakt

Boka Samiske Naturbevnelser er lansert
 

Sterk historie fra virkeligheten
 

“Jettene” har kommet
 


Spennende bokhøst
Med flere magiske, fengslende og opplysende titler.

Nederst i artikkelen vi listet tid og sted der du kan møte noen av våre forfattere og få en signert bok. Under her kan du også finne linker til en kort omtale om hver tittel. Artikkelen oppdateres fortløpende ved flere arrangement

Sterke krefter
Sterke krefter er historien om den sterke hjelpertradisjonen i nord, en tradisjon som fremdeles lever i moderne tid. I denne boken har man samlet skildringer fra hjelpere, healere, blodstoppere og synske. Her får du uforklarlige fortellinger også fra den nye generasjonen hjelpere.

Utsi – Veien ut av det kriminelle livet
Utsi var Norges farligste mann og satt 15 år bak murene. Boka forteller om hans vanskelig barndom og lange kriminelle karriere. Om veien til erkjennelsen som skulle føre ut av kriminalitet.
Bokomtale om «Utsi – Veien ut av det kriminelle livet»

Året i Sápmi
Her er boken som forteller om hvordan samene har utnyttet naturressursene i sine områder. Boken er basert på erfaringskunnskap fra det nordligste Sápmi. Utmerket håndbok for naturbrukere.

City-Saami
Boken handler om framveksten av bysamiske samfuinn i Skandinavia og om bl.a. bysamisk identitet og organisering av livet i en by. 

 

Sist oppdatert: 21.12.15 10:18

 Oppdatert 21.12.2015
Publisert av: Mihkku Solbakk