Om ForfatternesForlag CL-Sámi academica Samisk litteratursenter Kontakt

Boka Samiske Naturbevnelser er lansert
 

Sterk historie fra virkeligheten
 

“Jettene” har kommet
 


Ledige stillinger i ČálliidLágádus
Vi savner lulesamiske og sørsamiske kollegaer!

ČálliidLágádus – ForfatternesForlag publiserer på de tre offisielle samiske språkene i Norge, i tillegg på norsk og engelsk. Læremidler, faktabøker og litteratur for barn og ungdom er forlagets viktigste satsingsområder. Forlaget er også kreditert på øverste nivå innen akademisk litteratur i Norge. Nettpublisering, særlig digitale læremidler, er i dag en spennende utfordring for forlaget. Forlaget har i dag åtte heltidsansatte fordelt på avdelingene i Karasjok og Båteng i Tana. I tillegg har vi deltidsansatte, og mange freelance oversettere og flere bokdesignere som arbeider på prosjektbasis. Nå ønsker vi i teamet vårt nye kollegaer:

  • Sørsamisk forlagsredaktør/ prosjektredaktør 
  • Lulesamisk forlagsredaktør/ prosjektredaktør
  • Forlagsredaktør, nettpublisering

Sørsamisk forlagsredaktør/prosjektredaktør og lulesamisk forlagsredaktør/ prosjektredaktør har hovedansvar for det vi publiserer på sørsamisk og lulesamisk. Arbeidsstedet for disse to stillingene er hovedkontoret i Karasjok.

Forlagsredaktøren for nettpublisering skal sammen med vår hovedansvarlige nettredaktør ha ansvar for forlagets nettside og det som publiseres her. I tillegg ta del i arbeidet med utviklingen av læremidler. Arbeidsspråket er nordsamisk og norsk, og forhåpentligvis behersker du også engelsk. Arbeidsstedet er hovedkontoret i Karasjok, eventuelt avdelingskontoret i Båteng i Tana.

Vi regner med at du har relevant utdanning, kanskje noe kunnskap om publisering, og er sikker samisk språkbruker, både muntlig og skriftlig. I teamet vårt vil du snart være en habil forlagsmedarbeider. Vi tilbyr førsteklasses arbeidsmiljø, positive kollegaer, egen pensjonsordning, fem ukers ferie og gode lønnsbetingelser.

Vil du vite mer kontakter du:
forlagssjef John T. Solbakk tel 915 90 606, eller
redaksjonssjef Svein Nordsletta tel 416 45 751.

Send søknad med cv innen 15. mai 2013 til:
ČálliidLágádus, Pb 140, 9735 Kárášjohka
eller til: poasta@lagadus.orgOppdatert 26.04.2013
Publisert av: Mihkku Solbakk